Vrijwilligers

Stichting Sjwaampop is, als gratis festival, altijd heel erg blij met alle vrijwilligers die het festival een warm hart toedragen. Daarom zijn wij ook voor 2024 op zoek naar nieuwe en terugkerende vrijwilligers!

Juist met de kracht van alle vrijwilligers willen wij als gratis festival een zo groot mogelijk publiek bereiken. En dat kunnen we niet alleen!

Voor verschillende werkzaamheden zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die graag komen helpen, dus; kun jij goed tappen of lijkt het je leuk om een dag(deel) mee te helpen bij het tussenbuffet? Of ondersteun je liever onze stagehands achter het podium?

Stuur dan een mailtje met je naam, leeftijd en interesse naar medewerkers@sjwaampop.com. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op en kijken dan wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Behalve een gezellige dag met goede muziek en gezellige collega-vrijwilligers, krijg je aan het einde van de dag ook nog een uniek Sjwaampop 2024 t-shirt! Dit als bedankje voor je inzet! Voor een hapje en een drankje wordt natuurlijk ook gezorgd.

";