Nieuwe namen Sjwaampop 2019

31 mei 2019

Vol trots maken we de nieuwe namen bekend voor de 37e editie van het gratis festival Sjwaampop!
Wulf, Wild Romance, Johan Gielen en The Firm staan ook op het podium in Swalmen op 17 en 18 augustus.
Samen met o.a. Son Mieux en The Boy Next Door vormen zij de tot nu toe bekendgemaakte line up van Sjwaampop 2019!

Met WULF maakt Sjwaampop een van zijn headliners bekend!
Hits als ‘All Things Under The Sun’, ‘Switching Gears’ en ‘Mind Made Up’ zijn zeker geen onbekenden. Dé zomerhit ‘Summer On You’ met Sam Feldt en Lucas & Steve kun je ook niet gemist hebben. WULF zorgt voor echte meezingers dus dat belooft wat.

Wild Romance is zeker nog bekend van zijn periode als begeleidingsband van Herman Brood. Het was seks, drugs en rock ‘n roll als de band op het podium stond en dat zijn de rocksterren zeker niet verleerd! Met een nieuw album op zak en oude bekende hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’ is Wild Romance er helemaal klaar voor!

Ook op zaterdag wordt er gezorgd voor een echte headliner.
Johan Gielen wordt gezien als dé pionier en een legende in de wereldwijde trance-scene. Hij is een grondlegger van het trance geluid en kan als geen ander een set met de echte trance klassiekers brengen.

De mannen van The Firm nemen je vol energie mee langs keiharde hiphop, dansbare house en knetterende trap. Ze zorgen ervoor dat jij de Sjwaampop markt als dansvloer gaat gebruiken en helemaal los gaat tijdens hun set.

Het Sjwaampop programma is nog niet compleet. Houdt onze Social Media en website goed in de gaten, want sneller dan verwacht ontvangen jullie de laatste namen voor Sjwaampop 2019!

";