Programma Sjwaampop 2019

19 juni 2019

Vol trots maken we het complete programma bekend voor de 37e editie van het gratis festival Sjwaampop!
Tijdens het tweedaagse festival op 17 en 18 augustus in Swalmen staan Navarone, Wulf, Janse Bagge Bend, Puinhoop Kollektiv, Johan Gielen, Son Mieux, Wild Romance, The Boy Next Door, The Firm, Chalkdust en TREN. op het podium.

De Nijmeegse heren van rockband Navarone schuwen niets met hun soms extreem luide en soms heel intieme geluid. Altijd authentiek en vol overgave spelen zij rock van kaliber. Tijdens The Voice of Holland 2019 wist de band de 2e plek te behalen en dat heeft ze behoorlijk wat bekendheid opgeleverd. We zijn er daarom extra trots op de band tijdens Sjwaampop te zien.

Met de Limburgse Dialectpop van Janse Bagge Bend wordt er absoluut weer een feest gebouwd. Deze oude bekende staat tijdens zijn 40-jarig jubileum met de complete band te schitteren als afsluiter van Sjwaampop.

Het Roermondse Chalkdust is in 2014 opgericht en schrijft zijn eigen werk, variërend van stevige poprock tot symfonische rock en ballads. De herkenbare sound doet menig luisteraar terugdenken aan de jaren ‘80.

Puinhoop Kollektiv gaat met zijn Final Weekend Tour het Swalmer publiek nog eens helemaal losmaken. Bij de 3-mans formatie is het altijd weekend en gaat de feestmachine op volle toeren. Bekende kroegknallers in een nieuw jasje worden afgewisseld met hun eigen beukers en dat brengt een show vol verrassingen met zich mee.

Niet te moeilijk, gewoon dansen is waar TREN. voor gaat. Deze Roermondse DJ zorgt voor echte meezingers en dansbare nummers waar je de heupen bij losgooit en de handjes bij in de lucht doet.

Binnenkort volgt de Timetable van Sjwaampop 2019. Volg ons op Social Media (@Sjwaampop) om niets te missen.

";