Programma Sjwaampop 2018

10 maart 2018

BEKENDMAKING PROGRAMMA SJWAAMPOP 2018!

Het programma van de 36e editie van het gratis festival Sjwaampop is compleet. Op 18 en 19 augustus staan tal van DJ’s en bands op de Markt in Swalmen en we geven jullie de complete lijst met namen!
Maak je borst maar nat want niemand minder dan Miss Montreal, Van Dik Hout, Dune, The Overslept, La Fuente, Puinhoop Kollektiv, The Ragtime Rumours, Jägerstrike, ProdigyXL, Phantom Elite en DJ Admin staan op het programma!

Zondag 19 augustus
Met Miss Montreal en The Overslept heeft Sjwaampop twee namen op de programmering staan die ook op Pinkpop te zien zijn! In 2012 was Miss Montreal in het bloedhete jaar ook van de partij bij Sjwaampop. Met haar nieuwe EP ‘Again’ en met hits als ‘Just a Flirt’ en ‘Wish I Could’ draait het bij Sanne vooral om muziek en dat laat ze horen op de Sjwaampop zondag. The Overslept werd in 2017 benoemd tot 3FM talent en sindsdien is de band niet meer van de radio weg te denken. Een volwassen sound laten de heren horen zonder de punk roots en hun speelse kant uit het oog te verliezen.
Van Dik Hout (o.a. ‘Stil in Mij’) maakt al ruim 20 jaar pure Nederpoprock met poëtische teksten. Hoewel de band al bijna alles heeft bereikt in de Nederlandse muziekwereld, blijft Van Dik Hout hongerig en blijven ze zichzelf muzikaal vernieuwen.
De Reuverse band The Ragtime Rumours gaat voor een energieke mix van old-skool ragtime (pianoblues), gypsyjazz en blues zorgen met een echte rock ’n roll attitude. ProdigyXL laat met zijn naam al duidelijk weten welke muziek je kunt verwachten. Deze coverband laat ons de beste nummers van The Prodigy horen en ons helemaal los gaan op o.a. het bekende nummer ‘Voodoo People’! Met Phantom Elite hebben we ook een band van het hardere segment aan ons programma weten toe te voegen. Deze female fronted metal band met regionale roots gaat ervoor zorgen dat iedereen los gaat.

Zaterdag 18 augustus
Niemand minder dan Dune staat te shinen op de Sjwaampop zaterdag. De Duitse muziekgroep maakt een mix van techno en rave met een vleugje hardcore house. Genoeg variatie om het Sjwaampop publiek los te krijgen! Ook La Fuente staat op het Sjwaampop podium. Deze oude bekende mocht ook in 2012 bij de 1e editie van de Sjwaampop zaterdag zijn muziek laten horen en doet dat nu weer met zijn unieke, energieke en originele sound. Housemuziek op z’n best!
Deze drie Brabantse halfgoden slopen met hun unieke party-act wekelijks menig club, zaal of festival. Met hun aanstekelijke mix van onbezonnen meezingers in een eigen jasje gaat dat zeker goed komen met Puinhoop Kollektiv!
Jägerstrike gaat in een hoog tempo verschillende stijlen aan je laten horen. Verwacht urban, golden oldies, moombahton, latin, house, trap en een vleugje hardstyle. DJ Admin is geen onbekende voor het Zjwamer publiek. Als DJ heeft hij al een keer opgetreden tijdens Sjwaampop en zijn presenteerkunsten heeft hij ook enkele keren laten zien. Dit jaar laat hij met zijn house, EDM, mash-ups en floorfillers heel Swalmen weer lekker dansen.

Houdt onze website www.sjwaampop.com en Facebook pagina (Sjwaampop) in de gaten voor alle ins & outs over de artiesten!

";