Bekendmaking eerste namen Sjwaampop 2019!

21 mei 2019

Vol trots maken we de eerste namen van de 37e editie van het gratis festival Sjwaampop bekend. Op zaterdag 17 augustus staat The Boy Next Door op het podium en op zondag 18 augustus zijn we verheugd om Son Mieux te mogen verwelkomen.

De muziek van Son Mieux wordt door frontman Camiel Meiresonne, bekend als toetsenist van Soul Sister Dance Revolution en zanger van All Missing Pieces, bestempeld als ‘folk met een elektronische onderlaag’. Het is daardoor heerlijk dansbare muziek vol met emotie die sneller dan je zelf door hebt op de repeat modus gaat.
In februari heeft de band zijn debuutalbum uitgebracht met hits als ‘Feels’, meer dan 4 miljoen Spotify streams, en ‘Easy’, bekend van grote reclamecampagnes van ING en McDonald’s. Met dit debuutalbum is Son Mieux er helemaal klaar voor om zich te laten horen op Sjwaampop!

De Tilburgse DJ Lex van Berkel, beter bekend als The Boy Next Door, heeft al met zijn hoofd op billboards op Times Square gestaan en een gouden plaat in the pocket. Met hits als de lekkere zomersong ‘Whenever’ in samenwerking met Kris Kross Amsterdam en popsensatie Conor Maynard en ‘La Colegiala’, een samenwerking met Jody Bernal, heeft The Boy Next Door zeker door jouw radio speakers geknald afgelopen zomer. Bereid je voor op een heerlijke zomerse beat als The Boy Next Door het podium van Sjwaampop betreedt.

Het Sjwaampop programma is nog lang niet compleet. Houdt onze Social Media en website goed in de gaten, want sneller dan verwacht ontvangen jullie nieuwe namen voor Sjwaampop 2019!

";